[an error occurred while processing this directive]
Home UU > Geesteswetenschappen > Studie > StudiePunt  >english

Introductieprogramma's

De introductie van de bacheloropleiding Godgeleerdheid is een verplicht onderdeel van de studie. Je maakt kennis met enkele docenten, de Uithof en met je medestudenten. De introductie vindt komend collegejaar plaats van maandag 31 augustus 2009 t/m woensdag 2 september 2009. Het zullen 3 gehele dagen worden met verschillende leuke activiteiten door de Uithof en de binnenstad van Utrecht. Tijdens deze dagen krijg je alle informatie over het inschrijven van cursussen. Hiervoor hoef je niks te ondernemen voor de introductiedagen!

Maandag 31 augustus zal de dag beginnen om 10.30 uur op de Uithof. De zaal zal vermeld staan in het introductieprogramma. Uiterlijk half augustus ontvang je het programmaboekje en eventuele extra informatie over de introductieperiode. Voor de deeltijd studenten is er een aparte introductie. Deze introductie vindt plaats op zaterdag 29 augustus van 10.00 tot 16.30 uur in de binnenstad. Ook hierover ontvangen jullie de informatie uiterlijk half augustus thuis.

Voor de programma's van de volgende introducties kun je doorklikken:

Vernieuwing masterprogramma’s faculteit Geesteswetenschappen

Per september 2010 verandert het masteraanbod van de faculteit Geesteswetenschappen. Het doel is om de masterprogramma’s duidelijk te structureren en een Utrechts profiel te geven.

Wat betekent dit concreet?
Als student met een bachelorprogramma van de Universiteit Utrecht heb je de garantie dat je altijd aan bij masterprogramma kunt instromen. Je kunt dus altijd een programma kiezen dat aansluit bij je interesse. Het concrete aanbod is in verandering. Er komen enkele masterprogramma’s bij, er vallen enkele programma’s af. De inhoud of de voorwaarden (selectie) van enkele programma’s gaan veranderen. En daarover willen we je graag goed informeren.

* Wil je in september 2010 starten met een master? Het definitieve masteraanbod is op 1 oktober 2009 bekend.

* Sta je al ingeschreven voor een masterprogramma of begin je in september 2009? Dan krijg je via een overgangsregeling de mogelijkheid het programma af te ronden, ook na september 2010.

Meer informatie:
-          mastervoorlichtingsavond op 1 oktober 2009
-          de informatie op de website www.uu.nl/masters is vanaf 1 oktober actueel
-          studenten van de faculteit Geesteswetenschappen worden eind september per e-mail geïnformeerd.

Webmaster,28-08-2009 09:45